Солидните входни врати

Бъди практичен с KÖMMERLING!

29.04.2016
Виж всички
входни врати монтана
house-doors

В днешният свят на забързано ежедневие човек някак си пропуска да се погрижи за сигурността на своя дом – апартамент или къща, дали от пренебрежение от типа „точно мен ли ще ме окрадат“ или от финансова невъзможност за това.
Точно от този факт се възползват и крадците за които слабата защита на жилището е лесна преграда която преодоляват за секунди.
Целта на настоящата публикация е да ви запознаем със едни от най-качествените врати произведени в България и дори изнасяни за Германия и Австрия.
Става въпрос за вратите на SOLID55 на която нашата фирма е представител и като такъв цените са същите както от производителя.
Вратите се делят на няколко вида: Входни блиндирани врати SOLID за апартамент, Входни блиндирани врати SOLID за къща и бюджетният вариант входна врата FERI, също произведена от SOLID.
Всички модели SOLID без FERI могат да бъдат изработени с механично заключване така и с електромеханично заключване, отключване от чип, карта или телефон. Възможностите за добавяне на екстри са много и могат да задоволят и най-взискателните клиенти.