Входни врати от SOLID и PORTA DOORS

Като представител на SOLID 55 за област Монтана имаме удоволствието да Ви предложим едни от най-качествените врати на българският пазар.

apartment-doors

Когато избираме входната блиндирана врата за своя апартамент, съзнателно или не, ние всъщност избираме ниво на сигурност. Усещането за сигурност е изключително важно за нашето спокойствие когато сме вкъщи, на работа, на почивка или за дълго сме в чужбина.
Ето как вратите на Солид 55 ще ви накарат да се почувствате истински спокойни за вашата собственост:

 • Вратите са сертифицирани и имат клас на взломоустойчивост;
 • Имат и допълнителна скрита електромеханична заключващата система;
 • Солид 55 работи директно с производителите на заключващи системи и контролира изработката на дубликати на ключове;
 • Интелигентните блиндирани врати осигуряват обратна връзка, т.е. вратата реагира със звуков сигнал и пращане на SMS съобщение до собственика при опит за взлом;
 • Постигнатото синергично взаимодействие междуу независимите механична и електрическа заключващи системи, позволява извличане на допълнителна сигурност от системата чрез:
  1. SBS – заключването на механичната брава блокира ползването на електрическата, която от своя страна пази механичната чрез Active security;
  2. EmKey Unlocking – за първи път – контролирано от клиента аварийно отваряне на електрическата заключваща система.;
 • Солид произвежда блиндирани врати вече 25 години и има много натрупан опит в тази област;
 • Солид е единствената фирма производител с 24/7 часов собствен сервиз!;
 • И не на последно място… Красиви са! Една истинска наслада за очите;
 • Да не забравяме че имат и сертификат за повече от добра шумо и топлоизолация.


Част от решенията, с които нашите блиндирани врати ще направят домът ви сигурен, а Вас спокойни за бъдещето.

Научете повече >>
Като представител на SOLID 55 за област Монтана имаме удоволствието да Ви предложим едни от най-качествените врати на българският пазар.

house-doors

 • Вратите за къща се различават съществено от вратите за апартамент. Сигурността вече не е този сериозен акцент, защото тя трябва да се търси в контекста на едно цялостно решение по охрана на къщата. От първостепенно значение тук са други показатели:
  - Вратата е подложена на постоянно въздействие на външни, често пъти дъжд, вятър и навявания от сняг;
  - Според нормативните разпоредби тази врати задължително трябва да имат CE маркировка и да са посочени стойностите, които са покрити: водонепропускливост, устойчивост на вятър, устойчивост на натоварване, въздухопроницаемост на фугите, шумо и топлоизолация.
 • Главната входна врата на къщата безспорно е и един от най-важните елементи формиращи първите впечатления на нашите гости, говорейки за духа на нейните обитатели. Затова избора на нейната визия, имайки предвид стила на къщата и интериора, е много отговорна задача.
 • Не бива да се пренебрегва и връзката с останалите врати – дворни и гаражни -възможност да си улесним ежедневието като ползваме едно средство за достъп до всички врати.
 • На базата на своя дългогодишен опит Солид 55 създаде отделен клас блиндирани врати за къща – xDoor. Моделите са разнообразни и отговарят на различните очаквания за визия, сигурност и лекота на експлоатация. И тук вратите могат да са чисто механични или в комбинация с електро механична брава, като се набляга на удобството в ежедневното боравене, без това да се отразява на сигурността. Богатият избор от дизайнерски решения на фрезовки и стъклопакети се вписват отлично във всяка фасада, а уникалните плоскости при моделите „Outflat” гарантират дългогодишна експлоатация и при най-агресивните атмосферни влияния.
 • За да направите правилен избор отделете нужното време с нашите консултанти, за да се запознаете с предлаганите възможности. Ние Ви гарантираме, че ще си заслужава, защото всеки ден ще преминавате през тази врата, тя първа ще посреща гостите Ви и ще отблъсква недоброжелатели. Тя ще участва непосредствено в изграждането на уюта, спокойствието и качеството на живот във всеки дом.
Като представител на SOLID 55 за област Монтана имаме удоволствието да Ви предложим едни от най-качествените врати на българският пазар.

входни врати монтана